Ljetovanje 2010 – nastavak prvi

Evo me nazad, nećete nikada pogoditi, sa fotkama s ljetovanja! :D Obrađene, pripremljene, uglancane, spremne za svjetlo predočnika. Šalim se, monitora! :D Danas je u Čakovcu kišno poslijepodne, vrijeme potpuno isto kao i prije ravnih mjesec dana kad sam otišao na godišnji. Sjećam se da me cjelim putem pratila kiša, najjače je padala odmah na izlasku iz tunela Sv. Rok, s morske strane. Kako sam putovao južnije, prema Trogiru tako je loše vrijeme ostajalo iza mene.  Kako ljetujem na Malom Drveniku koji je otok nedaleko od Trogira, trebalo je još trajektom doći do otoka. Nebo je bilo zanimljivo, kakvo je nebo već pred neveru uvečer, ali nedostatak svjetla me sprečavao u nekakvom velikom fotkanju. Prvu fotku koju prikazujem sam ulovio malo poslije odlaska iz Trogira, lijepa pojava na nebu.

Photobucket
Ta noć je i na otoku donijela kišu a i jutro je bilo slinavo. No,  ta slinavost je nekome bila nesreća, a meni dapače, rijetka prigoda da na otoku imam oblačno vrijeme. Naravno da sam odmah ujutro pojurio na fotkanje! :)

Photobucket

Pomalo apokaliptično izgleda kišno jutro.
Pa nekoliko “razlijanih voda” kao što bi rekla ekipa iz FKČK. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tijekom podneva se razvedrilo pa sam se bavio drugim stvarima, no večer je donijela novu prigodu za fotkanje i još ponešto. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Dakle, ovo je ponešto. :D

Photobucket
Stigao sam dočekati i dolazak večernjeg trajekta.  S ovom fotkom ću i zaključiti prvo izdanje bloga s godišnjeg. Nadam se da će vam se koja fotkica i sviditi.  Pa se čitamo! :)

Share this post

Comments

comments

2 thoughts on “Ljetovanje 2010 – nastavak prvi

Comments are closed.